hehe, unnskyld x2?

Vi er i gang med noen innlegg nå, men må bare få inn litt bilder i tillegg til å sortere hva vi har bedrevet de siste ukene.

Denne uka har vi for det meste jobbet med to essays som skulle leveres på fredagen. Utenom det har det ikke skjedd stort annet, Tone har fått en pakke, Line har fremdeles ikke fått sin :( ooog Anne Maren har hatt besøk av foreldrene sine denne helgen. På fredagen var meg og Tone ute en liten tur etter vi hadde levert fra oss innleveringene. Det var en mindre bra kveld, og en mindre bra lørdag. Eller, det kommer an på hvordan man ser det, fordi for oss var det perfekt. Det regna, vi var ikke helt på lag, men vi fikk sett ikke bare én Harry Potter film, men to. Det ble pepperoni pizza til middag og vi la oss glade og fornøyde.
 

Idag var egentlig planen å få gjort noe sprell, og kanskje dra til San Francisco. Men vi våkna opp til regn og har derfor utsatt den utflukten. Derfor blir det heller blogging, litt skole og handling som står på programmet så får vi se hvor langt vi kommer. 

Ha en strålende søndag/mandag/hvilken som helst dag, så blogges vi om ikke lenge! 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone og Line

Tone og Line

21, Kristiansand

Dette er en blogg av Tone og Line som handler om vårt eventyr til statene.

Kategorier

Arkiv

hits