Unnskyld.

Er det eneste rette å si i dette tilfellet. Vi har "glemt" bloggen en stund nå, og har hatt planer om å hente oss inn igjen men ikke klart det. Derfor kommer vi til å begynne på nytt nå igjen, og heller hente opp de spesielt gøye dagene vi har hatt i det siste. Håper vi er unnskyldt, og at dere gidder å følge med videre på to litt ustabile bloggere! 


GeeksDinern i kånns hjerter
 

Så, for at dere skal være litt up to date, i de siste dagene og ukene har det for det meste gått i skole. Vi har skole hver dag, mandag, onsdag og fredag fra 10-15 og tirsdag og torsdag fra 08-09:30 men da pleier vi å legge inn en treningsøkt etterpå. Nå er det gått såpass lenge siden vi begynte på skolen at vi snart begynner med ukentlige innleveringer og hjemmeeksamner. Vi har første innlevering nå på fredag, og den teller 20% av sluttkarakteren vi får i det ene faget. Så har vi det slik i de tre resterende fagene også, i tillegg til slutteksamen og quizer som til slutt utgjør en samlet karakter. 
Det kongelige biblotek.Dom som kjenner meg veit at eg elsker dinosaurer <3
 

Vi bor i en leilighet med to soverom, og siden Anne Maren flyttet inn så har vi manglet én person til som kunne bo med henne. Det har vi endelig fikset, og nå bor vi fire jenter under samme tak, meg, Tone, Anne Maren og Surbhi. Hun er indisk, og for dere som kjenner meg og Tone så er vi over gjennomsnittet glad i tikka-masala så det passer perfekt med litt indiske krydder og forskjellig mat i huset. Og hun er veldig hyggelig da!

Ellers, så har vi fått oss endel venner. De er i hovedsak norske, siden det i timene er lagt opp på en slik måte at man sitter i forelesingssal og derfor er det ikke så lett å få sosialisert med de amerikanske. Men vi har funnet vår kjerne, og trives veldig med de personene vi henger med. Så godt at vi skal på både fotballkamp og konsert med dem denne helga. Fordi..

Denne helga blir legendarisk. I morgen, fredag (etter vi har levert første oppgaven) skal vi på konsert i San Fransisco. På Highasakite konsert, og det syntes vi er veldig gøy, at det er et norsk band, og jeg (Line) forguder dem så det blir helt sinnsykt. Planen er vel å reise ut å spise først, også sikkert ta et par øl etterpå for å roe adrenalinet. På lørdag er det igjen er mega dag, da er det første football kamp for sesongen, og vi har ordna oss billetter sammen med en haug andre. Så det blir sikkert en innholdsrik dag, med mye sosialisering og opplevelser. Så håper vi Cal Football vs Texas blir en hit, og at Bears vinner!


Ida! Kånns nye danske venn :)Annika <3 Me elsker AnnikaMå bare fortelle hvor svett eg var når eg tok dette bilde, dette var i dag(15.09.16) faktisk og eg slo rekorden min! 114 etasjer i trappemaskina(?)! :D Svettefest e ein understatement. -Tone


Egentlig definisjonen på helgene kånns for tida, hehe, topp stemning!Bikkjun, over og ut!

 

Ellers lover vi å bli bedre på å blogge hjem, og skal fortelle dere litt hva vi har gjort i fraværet vårt også! :-)

Koz og klemz 

 

Én kommentar

Tove Storkaas Ryntveit

19.09.2016 kl.13:37

Hei. Koselig og høre fra dekkan. Ser ut som dekkan har det bra, og har mykje på programmet. Artig å lesa bloggen.😄 Klem fra mamma/Tove (mor te Tone)

Skriv en ny kommentar

Tone og Line

Tone og Line

21, Kristiansand

Dette er en blogg av Tone og Line som handler om vårt eventyr til statene.

Kategorier

Arkiv

hits