Go tell it (take pictures) on the mountain!

Hello guys! 

This Saturday we went on an exhausting hike, to the top of Berkeley. It was rea.. Neida, dere skal slippe å lese på engelsk. Men denne lørdagen dro vi faktisk på tidenes topptur. Vi har funnet ut at vi er ganske heldige, sånn naturmessig, som bor i Berkeley. Her er det fjell og sjø like i nærheten, og derfor tenkte vi å benytte oss av førstnevnte denne lørdagen. Starta dagen med en næringsrik frokost, som for min del (Line) besto av to skåler med Cornflakes. Tone spiste havregrøt eller yoghurt tror jeg, og Anne Maren hadde også havregrøt om ikke jeg tar feil. Vi pakka uansett sekken, med både kamera og vann, og begynte å gå. Målet var Berkeley Hills, eller Grizzly Peak som det var skiltet til, og dette er ikke en kosetur med hvilepuls. Det er så og si stigning fra man går ut døra til man når toppen etter halvannen time. Vi gikk gjennom boligområder i begynnelsen, og så ulike hus og biler, mens vi gikk i bakker på mangfoldige grader. Det ble en skikkelig treningstur på halvannen time, det var et slit men når vi nådde toppen var alt verd det. Det siste strekket suste det bil på bil forbi oss og vi ble mer og mer utålmodige på å nå toppen. Det gjorde vi, og for en utsikt. Det er mye tåke og forurensing i San Fransisco, men man kunne med hell skimte byen og Berkeley så vi klart og tydelig. Vi fant en benk og ble sittende, både slitne, varme og trøtte. Så dro vi frem speilrefleksen som Tone er så heldig å låne fra søstera si, og begynte å knipse både med det og med mobiler. Det ble noen bilder, og også en liten samtale med en mann som drev å holdt på med et eller annet.. Han hadde ca to tenner i munnen, men var veldig hyggelig da! Vi ble akutt trøtte og sultne og kom oss ned av fjellet igjen, for så å gå å spise på vår elskede diner, hvor vi har spist så mange ganger før. Det ble avokado og kylling sandwich på hele gjengen og vi returnerte svette og mette til leiligheten.  

Så tok vi en liten lur, før vi begynte å stelle oss opp igjen fordi... 

Etter torsdagen, da vi møtte en heil haug andre nordmenn på La Val's Pizza, så ble vi kjent med en liten gjeng som skulle teste ut utelivet på en lørdag i Berkeley. Vi var invitert på vorspiel til en leilighet der det bodde fem norske mennesker, men vi oppdaget raskt da vi kom at det var flere folk enn det i leiligheten. Det var rimelig fullt da vi kom, men vi fikk skvisa oss ned i noen stoler og begynte å sosialisere for fullt. Siden det var en ikke-norsk gutt med på festlighetene endte det opp med at vi for det meste snakket engelsk. Det var egentlig utrolig greit, og en "trygg" arena og teste ut den litt skrale (for noen, ikke alle) engelskkunnskapen. Etter litt leker og spill dro vi videre til de berømte frat housene. Dere vet, sånne hus man ser i alle amerikanske filmer, hvor studenter bare åpner huset sitt til en stor fest. Vi var litt engstelige for at vi ikke skulle komme oss inn, da det er lister og vakter for å holde litt kontroll på menneskene, men det var ikke noe problem. Huset vi først kom til var ikke en av de beste, men det fungerte. Det var mye folk som sang og danset (også på bordene), og etter en stund der gikk vi videre til et utested. Der var vi i kanskje én time, før vi dro hjem nokså tidlig. På veien tilbake til leiligheten stoppet vi på en bensinstasjon og røsket med oss en Pringles og noe Haribo sånn at vi kunne kjeske på det morgenen etter. For ikke å glemme Pepsi Max. Viktig detalj og få med. 


 

Søndagen ble brukt i senga. Mer eller mindre bare der. Vi hadde en svipptur bort på Mc. Donalds, i joggebuksa, for å spise frokost og vi lagde et nachos måltid seinere på dagen. Utenom det så sov vi, så film, Grey's Anatomy på Netflix og vaska litt tøy. 

Snakkes, hej då, ha det og see ya! :-) 

 

3 kommentarer

Lines pappa

31.08.2016 kl.16:41

Likte turbiten deres veldig godt og festing med måte er vel og greit. Bra dere er aktive jenter!

Line sin nabo

06.09.2016 kl.18:53

Hei Line!

No har eg lese gjennom bloggen dåkas. Kjekt å følge med på alt de får oppleve. Så heldige de er:-)

Får de studert litt også?

Nyt!

Sigrid

Tone og Line

07.09.2016 kl.19:09

Så koselig at du følger med!!

Haha, ja nå henger vi litt etter med blogginga, så er godt igang med skolen allerede! Det kommer også på bloggen, snart :-)

Vi nyter!

Skriv en ny kommentar

Tone og Line

Tone og Line

21, Kristiansand

Dette er en blogg av Tone og Line som handler om vårt eventyr til statene.

Kategorier

Arkiv

hits