Santa Monica Pier

Heyhey vikinger!
I dag e det min tur te å være blogger, altså Tone :) I går i 6 tida på kvelden amerikansk tid, kom me omsider fram te LA. Aldri i løpet av mine 21 år har eg sitti så lenge på et fly, 10 timer! Me sliter fortsatt med å både sitte å gå, haha. Uansett! Me kom fram te leiligheten og ble tatt i mot av ein hyggelig herremann som het Tommy(?). Me var veldig sultne så me fant ein café i nærheten og fekk i kånn ein burger hver. Etter det var det direkte i seng. Line rakk såvidt å si natta før ho var borte. Dagen i dag har vært veldig fin! Eg var oppe i 6-7 tida(!!) noko som e ekstremt uvanlig for meg som kan sove rundt, men sov ikkje så veldig godt og våkne flere ganger i løpet av natta i panikk for å ikkje få med meg mest mulig av dagen/sola, hehe, dom som kjenner meg forstår. Uansett! Me fant ut av at me ville ned til Santa Monica Pier og sjekke ut forholda der. Me hadde beregna ein 20-30 min gåtur som i utgangspunktet var lenge nok med tanke på at me var så sultne at me kunne eti ein ku. Det tok 1 time. Hehe. Så det var bare å finne ein plass å ete så fort som fy! Og der dukket Bubba Gump Shrip Co opp :) 

Maten var super og me kjem nok tebake!I tillegg fekk me nokon dødskule drinker med sukkersøte coronaitas oppi :) (Og me fekk glassa, jippi)

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Tydeligvis slutter route 66 ved Piren, det var nytt for kånn! 

Rett før det siste bilde blei tatt satt me på ein plen rett over stranda ved Piren et par timer-ein time? Me ante fred og ingen fare og der kjem frierane ein etter ein. James fra Wales meinte eg måtte lære meg å lage mat fra mamma før han kunne gifte seg med meg. Mitt ultimatum var at han skulle kunne si navnet mitt før et eventuelt giftemål. (Tuuuuuna)

7 kommentarer

Line's mamma Annette

05.08.2016 kl.09:25

Ler meg ihjel, dere altså😂

Ikke noe tull nå med å bli forelsket i en amerikaner og ikke vil komme hjem igjen!

Lilli

05.08.2016 kl.16:25

Så spennende (:

Kris

07.08.2016 kl.12:52

Åh så gøye bilder. Spennende å følge dere på ferden. Liker kommentaren til Annette over btw, hahah :))

Tone og Line

18.08.2016 kl.02:06

Kris:
Kristina!! Gøy du følger med! <3

Mamma og pappa

07.08.2016 kl.21:29

Uü.vær forsiktige husk mange amerikanere stemmer på Trumph

Tante Monica

09.08.2016 kl.22:54

Så gøy å lese...dere er tøffe. Husk at alt er mye større i USA :-) Kos dere!

Tone og Line

18.08.2016 kl.02:05

Tante Monica:
Tusen takk, vi skal kose oss :-)

Skriv en ny kommentar

Tone og Line

Tone og Line

21, Kristiansand

Dette er en blogg av Tone og Line som handler om vårt eventyr til statene.

Kategorier

Arkiv

hits